heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

vineri, 20 ianuarie 2012

cistiga un Laptop HP ENVY BEATS
Un participant unic ("Participantul") este identificat pe baza informatiilor furnizate de catre acesta in formularul site-ului de la adresa www.playiton.ro/subscribe. Pentru a participa la Concurs, Participantul trebuie:
- sa detina un cont de Facebook propriu
- sa fie sau sa devina, inainte sa initieze aplicatia, fan al paginii de Facebook a organizatorului HP Romania http://www.facebook.com/HPRomania, sa acceseze site-ul numit www.playiton.ro pe perioada de desfasurare a concursului si sa participe la concurs, conform prezentului regulament.
Participarea la concurs si implicit accesarea site-ului www.playiton.ro se poate face doar dupa ce utilizatorul confirma faptul ca doreste accesarea informatiilor si aplicatiilor puse la dispozitie de HP Romania.
Pentru a fi accesata aplicatia, la prima utilizare, utilizatorul trebuie sa completeze formularul care solicita urmatoarele informatii:
a. Nume, Prenume
b. Data nasterii
c. Sex
d. Adresa de e-mail valida care ii apartine sau la care are acces
e. Oras 
f. Numarul de telefon mobil - numar valid care ii apartine sau la care are acces
In cazul in care nu toate campurile mentionate mai sus sunt completate cu datele necesare, se deschide un nou formular. Acesta are deja completate valorile gasite in profilul de Facebook, utilizatorului fiindu-i solicitat sa completeze datele lipsa si sa confirme corectitudinea acestora.
Participantii sunt singurii responsabili de acuratetea datelor completate in formular. Aplicatia poate determina care sunt datele ce lipsesc din contul unui participant, date ce ar fi necesare in scopul contactarii eventualilor castigatori, si va anunta participantul de acest lucru. De asemenea aplicatia va solicita confirmarea participantului asupra faptului ca datele din contul sau sunt corecte, confirmarea participantului fiind solicitata printr-o bifa.
Urmatoarele definitii si aspecte de organizare trebuie respectate:
Mash-up – Creatie muzicala sau grafica ce combina si modifica lucrari existente pentru a crea o noua lucrare derivata
Moderare – propunerile de mash-up si in general, continutul urcat de participanti pe website-ul playiton.ro vor fi moderate din punctul de vedere al limbajului si al continutului. Astfel, editorul de continut care administreaza website-ul www.playiton.ro va publica continutul incarcat de utilizatori in urma analizei acestuia. Editorul de continut, in numele organizatorului, isi asuma dreptul de a nu publica acele materiale incarcate de utilizatori care sunt improprii (au caracter ofensator, discriminator, ilegal etc)
Tragerile la sorti de pe parcursul concursului vor fi facute prin intermediul website-uluiwww.random.org ce pune la dispozitie algoritmi de extragere si care ofera public rezultatele acestor extrageri.
Concursul este structurat in 4 etape:
Etapa 1: se desfasoara in perioada 16.01.2012 ora 13:00 – 22.01.2012 ora 23:59 si consta in propunerea a doi artisti sau trupe muzicale din listele prezente pe site sau propusi de catre utilizator. In cadrul acestei etape, utilizatorii de Facebook care s-au inregistrat pe site-ul playiton.ro, dupa ce au devenit fani ai paginii de Facebook HP Romania http://www.facebook.com/HPRomania trebuie sa propuna 2 artisti sau trupe pentru crearea mash-up-urilor in fazele urmatoare. Orice utilizator poate propune cate combinatii doreste atata timp cat acestea sunt unice. In cazul in care utilizatorul a propus o combinatie deja existenta va primi urmatorul mesaj: "Se pare ca aceasta propunere a mai fost propusa de altcineva. Mai incearca inca odata."
In cadrul acestei etape se vor acorda 10 ca premii rucsaci HP Professional pentru laptop utilizatorilor care au propus primele 10 cele mai votate propuneri de mash-up.
Etapa 2: se desfasoara in perioada 23.01.2012 ora 13:00 – 26.01.2012 ora 23:59 si consta in votarea de catre utilizatori a propunerilor din etapa 1 (asa cum este descrisa mai sus). In cadrul acestei etape, votarea propunerilor presupune un singur vot pe propunere, iar orice utilizator inscris la acest concurs poate vota un numar nelimitat de propuneri. La finalul acestei etape, va fi alcatuit un clasament cu cele mai votate propuneri.
In cadrul acestei etape se vor acorda 10 sisteme de boxe digitale portabile HP, prin tragere la sorti, utilizatorilor care au votat cel putin una din propunerile inscrise in etapa 1.
Etapa 3 sectiune 1: se desfasoara in perioada 30.01.2012 ora 13:00 – 9.02.2012 ora 23:59 si consta in incarcarea pe site-ul www.playiton.ro (upload pe website) a creatiilor muzicale realizate de participantii la concurs care doresc sa creeze propriile mash-up-uri. Creatiile muzicale trebuie realizate conform listei cu primele 10 cele mai votate propuneri rezultate din etapa 2. In cadrul acestei etape, utilizatorii pot crea cate o singura varianta audio pentru oricare propunere muzicala din lista rezultata la etapa 2 sau toate propunerile din lista votata. Participantii la concurs isi asuma raspunderea asupra autenticitatii creatiilor realizate si asupra drepturilor de autor ale creatiilor incarcate, organizatorii campaniei nefiind raspunzatori pentru drepturile de autor asociate materialelor pe care utilizatorii le incarca pe website-ul concursului. Ultima conditie de incarcare a creatiei este acceptul urmatorului enunt:
"Subsemnatul, certific (prin bifarea acestei casete), ca toate materialele pe care le incarc (mash-up-uri sau imagini) pe contul meu sunt rezultatul propriei mele creaţii şi / sau nu intră în conflict în nici un fel cu drepturi de proprietate intelectuală ale unor terţe părţi. Mash-up-urile şi / sau imaginile nu sunt create in intentia de a crea vreun profit. Ele sunt menite să-şi exprime tributul meu la piesele originale şi autorii lor, ca si creatie derivata, în viziunea mea proprie. Prin aceasta, eu declar şi garantez că Eu sunt singurul proprietar al drepturilor de autor al materialelor incarcate de mine şi am toate drepturile de a efectua toate acţiunile avute în vedere de concurs si de a prezenta materialele mele încărcate (mash-up-uri şi / sau imagini) pe playiton.ro (bifa)
In cadrul acestei etape se vor acorda ca premii:
Premiul cel mare pentru locul 1: un Laptop HP Envy Beats Special Edition si o pereche de casti Beats Studio utilizatorului care a inscris cel mai votat mash-up muzical.
Locul 2, 3 si 4: o pereche de casti Beats Solo urmatorilor utilizatori clasati care au inscris cele mai votate mash-up-uri muzicale.
Etapa 3 sectiune 2: se desfasoara in perioada 30.01.2012 ora 13:00 – 9.02.2012 ora 23:59 si consta in incarcarea pe site-ul www.playiton.ro (upload pe website) de creatii vizuale (colaj sau creatie originala), realizate de participantii la concurs, care doresc sa creeze propriile mash-up-uri vizuale. Creatiile vizuale trebuie realizate in urma etapei 2, conform listei cu primele 10 cele mai votate propuneri. In cadrul acestei etape utilizatorii pot crea cate o singura varianta vizuala pentru oricare propunere muzicala din lista rezultata la etapa 2 sau toate propunerile din lista votata.
Participantii la concurs isi asuma raspunderea asupra autenticitatii creatiilor realizate si asupra drepturilor de autor ale creatiilor incarcate , organizatorii campaniei nefiind raspunzatori pentru drepturile de autor ale creatiilor pe care utilizatorii le incarca pe website-ul concursului. Ultima conditie de urcarea a creatiei este acceptul urmatorului enunt:
"Subsemnatul, certific (prin bifarea acestei casete), ca toate materialele pe care le incarc (mash-up-uri sau imagini) pe contul meu sunt rezultatul propriei mele creaţii şi / sau nu intră în conflict în nici un fel cu drepturi de proprietate intelectuală ale unor terţe părţi. Mash-up-urile şi / sau imaginile nu sunt create in intentia de a crea vreun profit. Ele sunt menite să-şi exprime tributul meu la piesele originale şi autorii lor, în viziunea mea proprie. Prin aceasta, eu declar şi garantez că Eu sunt singurul proprietar al drepturilor de autor şi / sau am toate drepturile de a efectua toate acţiunile avute în vedere de concurs si de a prezenta materialele mele încărcate (mash-up-uri şi / sau imagini) pe playiton.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu