heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

marți, 22 martie 2011

PIRATII DIN CARAIBE PARTEA A PATRA

Pentru tinerii actori şi actriţe - atât în SUA şi în întreaga lume – o pauză într-un film de la Hollywood poate fi punctul culminant al unui vis pe tot parcursul vieţii. Mai ales dacă este înseamnă de lucru timp de două luni în Hawaii pe a patra "Piratii dinCaraibe", film alături de Johnny Depp şi Penelope Cruz.
pentrupovestea din "On Stranger Tides", ceas nou trailer exclusivteatrale de mai jos. , care este doarobtinerea picioarele ei umed (ca să spunem aşa), în America.
Astrid Berges-Frisbey iniţial provine de la Barcelona, dar acum locuieşte în Paris. Ea a făcut o acţiune de debut în 2007, la televiziunea franceză, şi a apărut în filme alături de talentenotabile Isabelle Huppert, Vincent Perez şi Daniel Auteuil. Ea afost deja fluent în limba franceză, spaniolă şi catalană, dar ea a trebuit să perie pe limba engleză după ce a fost turnat în "OnStranger Tides."
Berges-Frisbey lui caracter Syrena este una dintre cele optsirene prezentate în film, dar ea joaca un rol vital în poveste.Ambele Jack Sparrow (Johnny Depp) şi Blackbeard mizerabilpirat (Ian McShane) sunt de vânătoare pentru Fântâna deTineret, şi ca Jack învaţă de la Angelica (Penelope Cruz), aveţi nevoie de o sirenă. Syrena este capturat, şi ea dezvoltă orelaţie cu un alt personaj nou, un misionar pe nume Philip (SamClaflin).
Actrita a spus Digital Spy că sirenele în lume de "Piratii" sunt diferite de ceea ce v-aţi obişnuit să vadă în filme. Ea a spus,"Nu este destul de fata cu o coada şi picioarele împreună, e un fel mai mult de o femeie-peşte." Ea a continuat să spun că, atunci când subacvatice, sirenele vor fi în întregime generate pe calculator, cum ar fi scheletul piraţii şi echipajul lui Davy Jonesdin filmele timpurii.
Vezi postere şi fotografii din "On Stranger Tides">>
Berges-Frisbey este unit prin Actrita australiana Gemma Ward, care joacă sirena Tamara. Ward de 23 de ani, a fost un model de moda, deoarece ea a fost de 14, care apare pe copertaVogue de peste 20 de ori. Ea a fost de două ori enumerate înclasamentul Forbes Magazine din lume, 15 modele de topcâştigului salarial Ward anterior acţionat în drama australian"Balonul negru" şi film de groază american "The Strangers".



la Angelica (Penelope Cruz), aveţi nevoie de o sirenă. Syrena este capturat, şi ea dezvoltă orelaţie cu un alt personaj nou, un misionar pe nume Philip (SamClaflin).
Actrita a spus Digital Spy  sirenele în lume de "Piratii" sunt diferite de ceea ce v-aţi obişnuit  vadă în filme. Ea a spus,"Nu este destul de fata cu o coada şi picioarele împreună, e un fel mai mult de o femeie-peşte." Ea a continuat să spun că, atunci când subacvatice, sirenele vor fi în întregime generate pe calculator, cum ar fi scheletul piraţii şi echipajul lui Davy Jonesdin filmele timpurii.
Vezi postere şi fotografii din "On Stranger Tides">>
Berges-Frisbey este unit prin Actrita australiana Gemma Ward, care joacă sirena Tamara. Ward de 23 de ani, a fost un model de moda, deoarece ea a fost de 14, care apare pe copertaVogue de peste 20 de ori. Ea a fost de două ori enumerate înclasamentul Forbes Magazine din lume, 15 modele de topcâştigului salarial Ward anterior acţionat în drama australian"Balonul negru" şi film de groază american "The Strangers".

http://blog.movies.yahoo.com/blog/953-french-newcomer-dives-into-the-fourth-pirates-film

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu