heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 17 martie 2011

JAPONIA-ALERTA MAXIMA

ZAO, Japonia - JaponEZII a încercat tunuri de înaltă presiune cu apă, autospeciale

de stins incendii şi chiar elicoptere cu loturi de apa . Incercările tot mai frenetice ale japonazilor de a raci un complex nuclear au esuat . 
Probleme la complexul nuclear au fost cauzate de cutremurul de săptămâna trecută 9.0-magnitudine care a    distrus generatoare de rezervă necesare pentru sistemele de reactoare "de răcire. . 
Echipajele Chopper zburat misiuni de aproximativ 40 de minute fiecare pentru a limita expunerea la radiaţii lor, trecand peste reactor cu încărcături de aproximativ 7.500 de litri (aproximativ 2.000 de galoane) de apă. 
Dousing are ca scop răcirea reactorului Unitatea 3, precum şi completare a apei in piscina acea unitate de răcire, în cazul în care barele de combustibil utilizate sunt stocate, a spus Toyama. Proprietarul fabricii, Tokyo Electric Power Co, a spus mai devreme că piscina era aproape gol, ceea ce ar duce la supraîncălzirea tije şi emit radiaţii chiar mai mult. 
Împreună cu picături de apă elicopter, vehicule militare concepute pentru stingerea incendiilor la accidente de avion au fost, de asemenea, folosite pentru a spray Unitatea olog 3, a declarat Mitsuru Yamazaki, un purtator de cuvant militar.Pulverizatoare de înaltă presiune au fost pentru a permite lucrătorilor de urgenţă pentru a obţine apă în unitatea de deteriorat în timp ce stau în condiţii de siguranţă înapoi din zonele considerate a fi radiatii prea mult. . 
"Având în vedere cantitatea de radiatii lansat in zona, bare de combustibil sunt mai susceptibile de a fi expuse decât să fie acoperite", a spus Yuichi Sato. 
muncitorii de urgenţă au fost nevoiti sa se retraga temporar de la uzina de miercuri, când nivelului de radiaţii a crescut, a pierde timp preţios. În timp ce nivelurile de mai târziu a scăzut, ei erau inca prea ridicate pentru a permite lucrătorilor se apropie. 
Bazine de stocare nevoie de o sursă constantă de apă de răcire. Chiar şi atunci când scos din reactoare, barele de uraniu sunt încă extrem de calde şi trebuie să fie răcite pentru a le împiedica încălzirea şi care emit radioactivitate. 
O echipa de bază a lucrătorilor de urgenţă 180 a fost în prima linie a luptei la fabrica, prin rotaţie în şi din complexe pentru a încerca să reducă expunerea la radiaţii lor. 
Dar expertii a spus că oricine lucrează în apropiere de reactoare a fost aproape sigur fiind expuse la niveluri de radiatii care ar putea, cel puţin, să le dea riscuri mult mai mari de cancer. 
"Eu nu cunosc nici un alt mod de a-l spun, dar acest lucru este ca luptători sinucidere într-un război", a declarat Keiichi Nakagawa, profesor asociat al Departamentului de Radiologie de la Universitatea din Tokyo Spitalului. 
Experţii nota, totuşi, că nivelurile de radiaţie picătură rapid cu distanţa de la complex. În timp ce radiaţiile crescute a fost detectat şi în afara zonei de evacuare, experţii spun aceste niveluri nu sunt periculoase. 
Oficialii americani au luat nici o şansă, şi prim-ministrul Naoto Kan şi preşedintele american Barack Obama a vorbit despre criza devreme joi. 
Într-o declaraţie, ambasadorul american John V. Roos a făcut recomandarea de evacuare ", în răspuns la deteriorarea situaţiei", la complexul Fukushima. La Washington, Departamentul de Stat a avertizat cetăţenii SUA să ia în considerare ieşirea din ţară, şi evacuare a oferit voluntar pentru a membrilor de familie şi de întreţinerea personalului american în oraşele Tokyo, Yokohama şi Nagoya. 
avioane Chartered, de asemenea, ar fi adus în a ajuta cetăţenii privat americani, care voiau să plece, Departamentul de Stat a spus. 
În timp ce oficialii americani au fost atenţi să nu critica răspuns din Japonia, le-au făcut clar că este dificil să se stabilească ceea ce se întâmplă. 
"Este un foarte fluid şi, într-adevăr este o situaţie foarte confuză," US Energy secretarul adjunct Daniel Poneman a declarat reporterilor miercuri. 
Oficialii japonezi a trezit speranţe de atenuare a crizei devreme joi, spunând că acestea pot fi aproape de a aduce puterea inapoi la uzina. Linia de noua putere ar reînvia pompe electrice-alimentat, ceea ce face mai uşor pentru lucrătorii pentru a controla temperaturi ridicate. 
Tokyo Electric Oficialii au spus ca spera sa aiba linia de noua putere de lucru mai târziu joi, şi a avut electricieni în picioare de către conecta centrala electrica. 
Aproape o săptămână după dezastru, poliţia a declarat mai mult de 452 de mii de persoane au fost stau în şcoli şi alte adăposturi, ca şi livrările de combustibil, medicamente şi alte necesităţi fugit scurt. Ambele victime şi a lucrătorilor ajutor apel pentru mai mult ajutor. 
"Nu este suficientă hrană, dar nu de combustibil sau de benzina", a spus Yuko Niuma, 46, ca ea stătea priviţi la port Ofunato, în cazul în care traulere s-au intors pe laturile lor. 
De-a lungul coastei tsunami-savaged, oamenii trebuie să stea în linie pentru alimente, benzină şi a kerosenului pentru încălzirea locuinţelor. În oraşul de Kesennuma, au aliniat pentru a obţine într-un supermarket, după o livrare de provizii-cheie, cum ar fi pachetele de orez instant şi scutece. 
Fiecare persoană a fost permis doar să cumpere 10 articole, de televiziune NHK a raportat. 
Cu scutece greu de gasit in multe domenii, un program de NHK a difuzat un modul de-a sesiune pe fashioning un scutec dintr-o pungă de cumpărături din plastic şi un prosop. 
Mai mult de 5300 de persoane sunt enumerate în mod oficial ca fiind mort, dar oficialii cred că taxa va urca la peste 10.000 de bine. 
Alte ţări au plâns că Japonia a fost prea lent şi vag în detalii despre eliberarea sa aflată în dezvoltare rapidă a crizei de la complexul din cele şase reactoare de-a lungul coastei de nord-est a Japoniei. 
___ 
Yamaguchi a raportat de la Tokyo. Associated Press scriitori Elaine Kurtenbach şi Shino Yuasa din Tokyo a contribuit la acest raport.

 SURSA:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu