heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 14 octombrie 2010

CISTIGA SUPER TELEFOANE CU GINDUL INFO

Intră în concurs!

În fiecare săptămână din intervalul 27 septembrie - 22 octombrie, gândul lui Cristian Tudor Popescu îţi aduce nu numai informaţie, ci şi premii.
Este foarte simplu să participi. Nu trebuie decât să urmezi paşii de mai jos:

Pasul 1 - Găseşte cele 5 cuvinte care compun Gândul săptămânii. În fiecare zi, de luni până vineri, vei găsi un nou cuvânt atât în ziar, cât şi pe site. Urmăreşte şi ziarul şi site-ul pentru că ordinea cuvintelor este diferită!

Pasul 2 - Caută codurile unice pe tichetele în forma de telefon, inserate săptămânal în ziarul de luni şi joi. Păstrează-le pentru că pe baza lor vei putea intra în posesia premiilor.

Pasul 3 - Grăbeşte-te să te înscrii în concurs! Trimite Gândul săptămânii complet şi cel puţin un cod unic din saptămâna în curs. Poţi folosi formularul de concurs de mai jos sau trimite sms la 1813 (tarif normal). Mai multe serii, mai multe şanse de câştig! În fiecare săptămână, primii trei participanţi cu înscrieri valide, câştigă automat, fără tragere la sorţi, câte un telefon Nokia E5.

Pasul 4 - Urmăreşte extragerea din data de 25 noiembrie. Vor participa toţi cei care au trimis cel puţin un gând corect însoţit de codul săptămânii. 3 norocoşi vor primi câte un Nokia N97 mini.

Primii trei înscrişi din săptămâna 4-10 octombrie s

http://www.gandul.info/concursuri/castiga-super-telefoane-cu-noul-gandul-info-fii-gand-la-gand-cu-ctp-7416634-concurs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu