heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 14 octombrie 2010

CISTIGA O DACIA DUSTER

Acum ai 12000 de puncte personale. Punctele personale le poţi folosi pentru a construi maşini în fabrică. Pentru a începe construcţia primei maşini dă click pe FABRICA şi porneşte construcţia maşinii pe care ţi-o doreşti.

În FABRICA poţi să îţi alegi pe rând tipul de caroserie, versiunea, motorizarea, culoarea, dotările suplimentare şi la final vei putea înmatricula maşina cu numărul dorit. Evident că trebuie să te grabeşti pentru ca alt constructor sa nu ţi-l ia!

După înmatriculare orice maşină proaspăt construită va ajunge în SALON. Toate maşinile construite de tine se vor găsi aici.

Din acest moment trebuie să începi să câştigi puncte pentru a putea construi mai multe maşini. Fiecare maşină este o şansă pentru tine de a câştigaMarele Premiu Dacia Duster. Pentru a afla cum câştigi puncte citeşte în continuare.

Ce sunt punctele personale?

Sunt punctele pe care le poţi folosi în fabrică pentru construcţia maşinilor. Poţi verifica numărul de puncte personale pe care le ai în orice moment. Sunt în dreapta sus, chiar lângă punctele tale cadou.

Ce sunt punctele cadou?

Sunt punctele pe care le poţi transfera prietenilor tăi. Poţi verifica numărul de puncte cadou pe care le ai în orice moment. Sunt în dreapta sus, chiar lângă punctele tale personale. De fiecare dată când tu caştigi puncte, vei primi şi puncte cadou. În acest fel poţi fi tot timpul darnic cu prietenii tăi şi să îi ajuţi atunci când au nevoie de ajutorul tau. Suntem siguri că şi ei te vor ajuta!

http://wvw.fabricademasini.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu