heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

marți, 23 octombrie 2012

CISTIGA UN IPHONE 5 PE SAPTAMINA


Asta este cea mai beton oferta de pe piata, asa ca stai cu urechile ciulite, asculta ProFM si antreneaza-ti adresa de e-mail, pentru ca de luni, 8 octombrie incepe cursa pentru un Iphone 5, oferit de www.inzonata.ro, saptamanal, la ProFM.

Te bagi la schimb ? Tu dai adresa de e-mail, printr-un SMS la 1872 si noi iti dam un   iPhone 5!


“Fii SMART la ProFM!”

Inscrierile se fac de luni pana vineri de la 09.00- la 17.00 doar la momentul in care este anuntat concursul. Inscrierile la concursul “Fii Smart la ProFM” se fac in fiecare saptamana, de luni pana vineri, in perioada 8 octombrie – 12 noiembrie, in intervalul orar 09.00-17.00.

In fiecare zi de luni, in perioada 8 octombrie – 12 noiembrie, in cadrul emisiunii Alarma ProFM va fi extras un castigator, care va primi ca premiu un iPhone 5. Ascultatorii se pot inscrie doar la momentul in care este anuntat concursul de catre DJ-ii ProFM.

La momentul anuntului de concurs, ascultatorii trebuie sa trimita un SMS la 1872, in care sa-si scrie adresa de e-mail. Apoi, trebuie sa intre pe e-mail-ul lor si sa valideze mailul primit de la InZonaTa.ro. Doar cei care au validat inscrierea intra in finala pentru un iPhone 5, care are loc in fiecare luni dimineata, intre 06:30 si 10:00, la Alarma ProFM.

- Castigatorul potential, va fi contactat prin telefon in termen de 3 zile lucratoare din ziua in care a fost declarat drept castigator.

Castigatorul este desemnat In fiecare luni dimineata dintre cei care in saptamana precedenta au trimis adresa de mail prin sms la momentul concursului si si-au validat inscrierea la newsletterul inzonata.ro.

5 x iPhone 5= ProFM!

PARTICIPA LA CONCURS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu