heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 2 februarie 2012

castiga un smartphone

Acceseaza m.lumearetetelor.ro de pe telefonul mobil si poti castiga un smartphone sau carti de bucate

Reinventeaza gatitul si afla toate noutatile culinare de pe
Site-ul mobil, realizat de Lumea retetelor in parteneriat cu Vodafone live!, le va oferi utilizatorilor de telefonie mobila acces la mii de retete, un ghid practic pentru bucatarii incepatori si informatii despre diete si mancare sanatoasa.
Nu lipseste de aici nici serviciul Portion Counter, care iti permite calcularea cantitatii exacte de ingrediente necesare, in functie de numarul persoanelor invitate la masa. Niciodata cumparaturile si planificarea mesei nu au fost mai simple!
„O astfel de aplicatie schimba complet modul in care obisnuiam sa organizam si sa planificam un meniu”, spune Ioana Grigore, castigatoarea primei editii a concursului TV „Academia lui Horia” si manager al site-ului Lumearetetelor.ro. „Este ca si cum ai avea cartile de bucate in poseta si le-ai putea rasfoi langa raftul din supermarket, pentru a schimba din mers lista ta de shopping, in functie de oferta disponibila in acea zi. Imi da senzatia ca imi pot lua bucataria cu mine oriunde”.
Nu ocoli nicio ocazie sa intri de pe telefonul tau pe m.lumearetetelor.ro, deoarece astfel ai sansa sa castigi un smartphone Sony Ericsson Xperia Arc S, oferit de Vodafone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu