heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

miercuri, 19 octombrie 2011

CISTIGA UN Laptop DELL Inspiron sau un Sejur de 5 stele in Antalya

·                                 Intra pe pagina de facebook a site-ului de reduceri vulping.ro si da like paginii.
·                                 Acceseaza modulul de concurs din partea stinga a paginii si alege una dintre ofertele zilei. Da “click” pe butonul "cistiga" din dreptul ofertei preferate. Aplicatia iti va cere apoi sa apesi butonul “permite” pentru inregistrarea datelor in concurs.

Pasul 2 – Zona de concurs

·                                 Toate actiunile concurentilor se vor derula pe pagina de facebook VULPING
·                                 Pe peretele paginii personale de facebook, fiecare concurent va putea vedea voturile strinse in fiecare zi si numarul de SANSE (o sansa inseamna 10 voturi primite de la prieteni) cumulate pentru extragerile zilnice, saptamanale si extragerea finala.
·                                 Voturile le primesti de la prieteni, iar pentru 10 voturi inregistrate ai o SANSA.
·                                 SANSELE strinse pe toata durata concursului vor participa la extrageri astfel:
1.                                                  la extragerea finala participa toate SANSELE strinse de un concurent pe tot parcursul jocului;
2.                                                  la extragerile saptamanale participa toate SANSELE strinse de un concurent in saptamina premergatoare extragerii;
3.                                                  la extragerile zilnice participa toate SANSELE strinse de un concurent in ziua respectiva.
Exemplu: daca un user stringe pe tot parcursul jocului 100 de SANSE, la extragerea finala numele lui va fi in lista din care se face extragerea de 100 ori.

Pasul 3 – Cum stringi SANSE

·                                 Intra zilnic pe pagina de facebook a site-ului de reduceri VULPING
·                                 Intra zilnic pe facebook vulping.ro, alege una dintre ofertele zilnice propuse de Organizator, trimite link-ul prietenilor si roaga-i sa te voteze. Poti cistiga oferta aleasa, unul dintre premiile saptaminale sau premiul final.
·                                 SANSELE strinse in cursul unei zile conteaza pentru extragerea premiului zilnic.
·                                 SANSELE strinse in cursul unei saptamini conteaza pentru extragerea respectivei saptamini.
·                                 SANSELE strinse pe tot parcursul jocului conteaza pentru extragerea premiului final
Misiunea ta este sa stringi cit mai multe SANSE. Fiecare SANSA cistigata va conta pentru tine in extragerile zilnice, saptaminale si extragerea finala.

Pasul 4 – Cum cistigi

Concursul are trei tipuri de premii: premii zilnice, saptaminale si premiul final
·                                 Premiile zilnice se cistiga prin tragere la sorti, extragere ce se va face dintre toate SANSELE (o sansa inseamna 10 voturi primite de la prieteni) strinse de concurenti in timpul unei zile. Numele cistigatorilor va fi publicat in pagina de concurs.
·                                 Premiile saptaminale se cistiga prin tragere la sorti, extragere ce se va face dintre toate SANSELE strinse de concurenti in cursul unei saptamini. Numele cistigatorilor saptamainal va fi publicat in pagina de concurs.
·                                 Premiile finale se cistiga prin tragere la sorti. Intra in extragerea finala toate SANSELE strinse de concurenti pe parcursul intregului concurs. Numele cistigatorului premiului final va fi publicat in pagina de concurs.
Exemplu: Un user care pe parcursul celor 56 de zile de concurs a strins zilnic o SANSA, va intra in extragerea finala cu 56 de SANSE.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea legat de nefunctionalitatea retelei facebook sau a retelei de internet. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care concurentii nu pot alege oferta dorita sa nu pot vota din cauza problemelor legate de conexiune sau de functionalitate a retelei internet sau facebook.

Pasul 5 – Premiile concursului

Premii zilnice
·                                 Ofertele VULPING (toate ofertele propuse de Organizator pe pagina de facebook Vulping, alese de concurenti si pentru care acestia au strins voturi de la prieteni. Ofertele se regasesc pe site-ul de reduceri vulping.ro). Zilnic vor intra in concurs intre 4 si 8 oferte de pe site-ul vulping.ro.
Premii saptaminale Saptaminile 1 si 2 de concurs
·                                 1 x Laptop DELL Inspiron/saptamana
·                                 1 x Tableta MultiPad Prestigio (plus card cu harta)/saptamana
·                                 1 x GPS Prestigio/saptamina
Saptaminile 3-8 de concurs
·                                 1 x Laptop DELL Inspiron/saptamina
Premiul final
·                                 1 x Sejur de 5* in Antalya pentru doua persoane in perioada 21-28 mai 2012
Sejurul consta in 7 nopti de cazare la hotel de 5* in Antalya (all inclusiv), transport cu avionul si taxe de aeroport incluse. Transfer aeroport – hotel – aeroport, asistenta turistica la destinatie.
Valoarea totala a premiilor este de aproximativ 47.000 lei.
Toate premiile concursului vor fi acordate prin tragere la sorti, atit pentru premiile zilnice, saptaminale sau premiul final. Toate extragerile se vor face automat de catre aplicatia concursului care va alege random una dintre SANSELE inregistrate.
Extragerea cistigatorului pentru premiul final va avea loc pe data de 12 decembrie 2011, dupa desemnarea cistigatorilor pentru ultima zi si ultima saptamana de concurs. Extragerea va avea loc in prezenta unui reprezentant al site-ului de reduceri vulping.ro si a unui notar public.
Dupa fiecare extragere numele castigatorilor va fi publicat pe pagina de facebook a site-ului de reduceri vulping.ro.


PARTICIPA LA CONCURS


JOCURI NOI                           PUBLICE                      PROMOVARE      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu