heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 1 septembrie 2011

TRMIMITE FELICITARI ON-LINE


Cum trimit o felicitare pe telefonul mobil ?

1. In primul rand trebuie sa ai un cont. Pentru a crea un cont trebuie sa accesezi link-ul din dreapta sus a paginii, "Vrei un cont nou ?".
2. Dupa ce ti-ai deschis un cont si ai confirmat adresa ta email, va trebui sa te autentifici. Pentru a te autentifica trebuie sa accesezi link-ul "Ai deja un cont ?". Introduci numele de utilizator, parola si apesi pe butonul "intra".
3. Pentru a putea trimite felicitari pe telefonul mobil, va trebui sa activezi contul cu numarul tau de telefon. Pentru a confirma numarul de telefon mobil trebuie sa accesezi pagina cu datele contului din dreapta sus a paginii, "Contul meu".
4. In cadrul contului tau trebuie sa accesezi "Credit felicitari" pentru a completa numarul telefonului tau in campul "Telefon". Dupa completarea numarului tau de telefon va trebui sa apesi pe butonul "modifica".
5. Vei primi un SMS cu codul de activare al contului tau. Codul de activare trebuie introdus in campul "Cod de activare" din pagina "Credit felicitari". Dupa introducerea codului apasa din nou butonul "modifica".
6. Acum poti trimite felicitari pe mobil de la ofelicitare.ro

Cand o sa ajunga felicitarea pe telefonul mobil?


Felicitarea ajunge pe telefonul destinatarului in cateva minute dupa ce o trimiti.








Fa o surpriza cuiva drag. Trimite-i o felicitare!

Iti oferim oportunitatea sa faci o surpriza celor dragi trimitandu-le felicitari.
Se pot trimite ca felicitari acele prezentari care au si versiune de 'vizualizare online'. Aceste prezentari au, in pagina de detalii, un buton 'Trimite ca felicitare'.
Este foarte simplu sa trimiti o felicitare: trebuie sa stii adresa lui/ei de email, alegi prezentarea pe care vrei sa i-o trimiti, scrii mesajul din partea ta si dai click pe 'Trimite'. Nimic mai simplu, nu-i asa? Fara sa-ti faci cont, fara nimic!
Un gest mic, dar o surpriza foarte placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu