heyzap.com - embed games

HEAD

SUNSET

PUNE ACEST BANER PE SITE-UL TAU

TOP 66

Sunsetcom-florin. blogspot. com Top66 Statistici

joi, 13 ianuarie 2011

Castiga un iPad cu ING Card Start

Perioada campaniei: 29 noiembrie 2010 – 31 ianuarie 2010
Esti prieten cu Yahoo si vrei un card cu taxe 0? Atunci acum e momentul sa actionezi! Ai timp pana pe 31 ianuarie 2011 sa dai click pe unul din bannerele ING afisate in reteaua Yahoo, sa completezi formularul online si sa-ti iei ING Card Start. La finalul campaniei, castigatorul poate pleca acasa cu un iPad, cea mai vanduta tableta din lume in 2010.
ING Card Start, cardul de salariu cu taxe 0
In Romania ai dreptul sa ceri angajatorului tau sa-ti plateasca salariul pe cardul pe care-l vrei tu. Asadar, alege ING Card Start pentru pentru acest card de salariu nu platesti taxa de deschidere cont, de emitere card, de administrare cont si card sau comision pentru platile la comercianti.
In plus, ING SelfBank verifici rapid tranzactiile de pe contul tau, retragi si depui bani de la bancomat fara comision, ai extras de cont gratuit, faci plati la furnizorii de utilitati si multe alte operatiuni bancare.
Iar daca pui mare pret pe timpul tau liber, atunci sigur o sa-ti placa Home’Bank, serviciul nostru de internet banking care-ti permite sa primesti alerte SMS in timp real pentru tranzactiile efectuate pe conturile tale, sa-ti incarci cartele de mobil, sa faci plati la mai toti furnizorii de utilitati, sa si multe alte operatiuni utile.


PARTICIPA LA CONCURS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu